Eskilstuna

Info och priser för förråd och magasinering i Eskilstuna

Hyra förråd

Vi erbjuder lättillgängliga, uppvärmda och säkra förråd i Eskilstuna. Förråd bokar du enkelt genom vår hemsida. Önskar du konsultation kring hur stort förråd du behöver så är du välkommen att ringa oss på 0200 – 120 130 så hjälper vi dig. Avtal för förrådet mailas till dig för accept och nyckel till förrådet postas hem till dig. Samtliga förråd ligger i markplan och du har vagnar till ditt förfogande så att du enkelt kan rulla dina föremål från bilen till förrådet. Tack vare att anläggningen är tröskelfri går det även att rulla pallar till förråden. Du har fri tillgång till ditt förråd mellan 6 och 22 varje dag. 

Magasinera

Om du använder en flyttfirma så kan du enkelt magasinera dina föremål hos oss. Vi har lång erfarenhet av flyttfirmor som magasinerar kunders bohag. Vid magasinering hos oss är dina föremål förvarade i dina egna förråd och du har tillgång till det magasinerade godset fritt mellan 6 och 22 varje dag. För bokning av magasinering kan du antingen boka i eget namn eller be flyttfirman boka och vi postar nyckel till dig eller flyttfirman. Vid magasinering av större bohag rekommenderar vi att organisera magasineringen så att föremål som kommer användas nära i tiden är i ett förråd och det som kommer magasineras på längre sikt i ett annat. Det underlättar när du ska hämta ut föremål från magasineringen.

Förrådshotell

Locker förrådshotell har funnits i Eskilstuna sedan drygt tio år. Vi har som företag drivit förrådshotell sedan mer än 20 år. Vårt koncept för förrådshotell är väl genomtänkt vad gäller utformningen av förråden, hantering av kunder samt säkerhet. Tack vare vår långa erfarenhet av att bedriva förrådshotell är vi övertygande om att du som kund kommer bil nöjd med ditt förråd hos oss.

Hyr förråd – Första månaden 1 kr*

3 m2 = 8 kubikmeter kostar 400 kr per månad.
4 m2 = 10,5 kubikmeter kostar 500 kr per månad.
6 m2 = 15 kubikmeter kostar 800 kr per månad.
8 m2 = 20 kubikmeter kostar 960 kr per månad.
12 m2 = 30 kubikmeter kostar 1350 kr per månad.

För privatpersoner är förrådshyran undantagen från moms.
För företag tillkommer moms med 25 % på ovan belopp.

*Gäller en gång per hushåll. Hyra av förråd minst tre kalendermånader.

 

Mått på förråden

Samtliga förråd har takhöjd: 2,5 m, samt dörröppning: ca 103 cm. Förrådens golvmått varierar beroende på storlek. Fråga gärna så hjälper vi er med lämplig storlek på förråd.

Förslag till storlek på förråd

1 ROK. Ett förråd på 3 m2 eller 4 m2.
2 ROK. Ett förråd på 4 m2, eller två förråd á 3 m2 (totalt 6 m2).
3 ROK Två förråd á 3 m2 (totalt 6 m2), eller två förråd á 4 m2 (totalt 8 m2).

Adress

Förrådshotellet finns fyra min från centrala Eskilstuna i Svista 1, vid östra påfarten till E20.

Boka förråd i Eskilstuna redan idag!

  Ange namn, personnummer, adress, email, telefonnummer, storlek på förrådet, förrådshotell (ort), samt önskat datum för tillträde.

  Ditt namn (*)

  Firma (om företag)

  Personnummer / org. nummer (*)

  Adress (*)

  Postnummer (*)

  Ort (*)

  Din epost (*)

  Telefonummer (*)

  Storlek på förråd

  Förrådshotell (ort)

  Önskat datum för tillträde

  Övrig info / kampanj