Norrtälje förrådshotell

Info och priser för hyra av förråd

Hyr ett eget förråd

Locker Förrådshotell tillhandahåller lättillgängliga, uppvärmda och säkra förråd på Storstensvägen 10 i Norrtälje. Hos oss kan du hyra ett eget förråd med nyckel. Du har fri tillgång till förrådet mellan 6 och 22. Alla våra förråd ligger i markplan i en tröskelfri uppvärmd anläggning. Det är lätt att rulla någon av våra lastvagnar mellan ditt fordon och ditt förråd. Hyr ett eller flera förråd i takt med att behoven förändras utan bindningstid. Förråden kan sägas upp varje månad senast den 15e i sista hyresmånad.

Magasinering

Om du använder en flyttfirma så är det enkelt att magasinera hos oss. Vi har erfarenhet av att ta emot svenska och utländska flyttfirmor som magasinerar gods hos oss. Självklart har du tillgång till ditt magasinerade gods mellan 6 och 22 alla dagar. Vill du ha hjälp att hitta en flyttfirma för flytt och magasinering hjälper vi gärna till. Tillsammans med flyttfirman kan vi uppskatta hur stor yta för magasinering som kan vara lagom för ditt bohag.

Förrådshotell

Locker Förrådshotell är det första förrådshotellet i Norrtälje. Vi är en av de första aktörerna i Sverige och har mer än 20 års erfarenhet av att erbjuda förrådshotell. Vårt koncept är väl genomtänkt för att göra det enkelt och säkert för våra hyresgäster att hyra förråd i förrådshotellet. Tillgång till förrådshotellet har du mellan 6 och 22 genom en passagebricka och nyckel till ditt förråd. I tider av hög energiåtgång i samhället är vi stolta över att våra förrådshotell sedan start delvis värms upp av ett egenutvecklat solvärmesystem.

Priser

Just nu första månaden 1 kr*

3 m2 = 7,5 kubikmeter förråd kostar 299 kr per månad.
4 m2 = 10 kubikmeter förråd kostar 399 kr per månad.
6 m2 = 15 kubikmeter förråd kostar 600 kr per månad.
8 m2 = 20 kubikmeter förråd kostar 800 kr per månad.
12 m2 = 30 kubikmeter förråd kostar 1200 kr per månad.

För privatpersoner är förrådshyran undantagen från moms.
För företag tillkommer moms med 25 % på ovan belopp för förrådshyra.

*Gäller nya kunder. En gång per hushåll. Hyrtid minst tre kalendermånader. Måste ange ”Kampanj  förråd Norrtälje” vid bokning.

”Tack för ett bra förråd som har haft bra klimat för våra böcker, varit välstädat och haft bra vagnar för interna transporter!” Lars T.

Mått på förråd

Takhöjd på förråden är 250 cm. Förrådens dörröppning är ca 103 cm.
Förråden på 3 m2 har golvmått 105 x 287 cm och förråden på 4m2 är 140 x 287 cm.

Förslag till storlek på förråd

1 ROK. Ett förråd på 3 m2 eller 4 m2.
2 ROK. Ett förråd på 4 m2, eller två förråd á 3 m2 (totalt 6 m2).
3 ROK Två förråd á 3 m2 (totalt 6 m2), eller två förråd á 4 m2 (totalt 8 m2).

Om ni önskar personlig rådgivning om yta på förråd så är ni välkomna att ringa 0200 – 120 130 så ska en av våra förrådsrådgivare hjälpa er hitta rätt storlek på förråd.

Adress till Locker förrådshotell i Norrtälje

Storstensvägen 10, samma område som Toyota, Frasses och Byggmax.

Boka förråd redan idag!

  Ange namn, personnummer, adress, email, telefonnummer, storlek på förrådet, förrådshotell (ort), samt önskat datum för tillträde.

  Ditt namn (*)

  Firma (om företag)

  Personnummer / org. nummer (*)

  Adress (*)

  Postnummer (*)

  Ort (*)

  Din epost (*)

  Telefonummer (*)

  Storlek på förråd

  Förrådshotell (ort)

  Önskat datum för tillträde

  Övrig info / kampanj